Vraag het Sjpruut

Als je zwanger bent, of als er thuis een peuter of kleuter rondloopt, dan gebeurt er de hele dag van alles. En ben je eindelijk gewend aan een kwaaltje, ritme of fase? Dan gooit je kleine sjpruut alles weer om. Wil jij ergens je vragen stellen, of gewoon even praten over je kindje? Kom dan naar het inloopspreekuur van Vraag het aan Sjpruut.

Bij Vraag het aan Sjpruut kunnen jonge ouders met al hun vragen terecht. Iedere maand is er in de bieb een professional aanwezig om samen op zoek te gaan naar antwoorden op alle vragen. Ook staat er steeds een bepaald thema centraal, bijvoorbeeld de kraamzorg of voeding.

Er is vrije inloop en de koffie, thee, liga’s en worteltjes voor ouder én kind liggen klaar. En natuurlijk is er de gezelligheid van andere ouders met hun sjpruutjes.

Tevens staat op elke bibliotheekvestiging een ‘Sjpruut kast’ met relevante boeken over diverse onderwerpen en er liggen folders van organisaties en instellingen waar de ouders mee te maken krijgen.

3 keer per jaar (april, september en november) organiseren we aansluitend aan de bijeenkomst van Vraag het aan Sjpruut een Boekboefjes activiteit voor ouder en kind.

Partners

KVS

Bezoek website