training MHFA

Kennis. Inschatten. Handelen.

Met de cursus MHFA vergroot je je kennis over psychische aandoeningen en leer je signalen van mentale klachten herkennen. Je oefent hoe je het gesprek kunt aangaan met iemand bij wie je mentale klachten vermoedt en hoe je kunt handelen als iemand in een crisis verkeert. Met de kennis en vaardigheden die je in de cursus leert, kun je echt het verschil maken in het leven van iemand die het psychisch moeilijk heeft.

Na deze cursus kun je iemand de helpende hand reiken. Je kunt echt het verschil maken voor iemand die zich mogelijk heel eenzaam voelt en verstrikt is geraakt in de mentale problemen die hij ervaart.

Mental Health First Aid cursus

Dé cursus voor eerste hulp bij psychische problemen

Als iemand zich in zijn vinger snijdt of zichzelf verbrandt, dan pak je de EHBO-koffer. Maar wat doe je als een vriend, de buurman, collega of leerling zijn bed niet meer uitkomt, steeds somberder wordt of misschien zelfs een paniekaanval krijgt?

Bijna de helft van de volwassenen in Nederland krijgt ooit in zijn leven te maken met mentale klachten. Dus ook mensen om jou heen. Volg daarom de cursus Mental Health First Aid. Dan leer je signalen van mentale klachten herkennen en weet hoe je bij zulke problemen kunt ondersteunen.

Partners

Mondriaan

Bezoek website